Zašto muškarac ne može imat novinsku kolumnu o ljubavnim jadima?

Dragi Stjepane,  nadam se da mi možes pomoći. Neki dan sam krenula na posao a muž je ostao doma gledat TV kao i obično. Prošla sam možda par stotina metara niz ulicu i motor automobila mi se jednostavno ugasio i stao. Pješke sam se vratila doma da pitam muža za pomoć. Kada sam stigla doma nisam mogla vjerovati očima. Moj muž je obukao moje visoke pete i tanga gaćice, našminkao se i ogledavao u zrcalu. Imam 32 godine, a moj muž 34 i zajedno smo već 12 godina. Kada sam ga pitala što radi rekao je da je obukao moje gaćice jer nije mogao pronaći svoje. Kad sam ga pitala za šminku slomio se i priznao mi da nosi moje stvari zadnjih 6 mjeseci. Rekla sam mu da prestane ili ću ga ostaviti. Prije 6 mjeseci dobio je otkaz na poslu i postao depresivan.
Volim ga jako, ali otkad sam mu dala ultimatum jedva da razgovaramo. Molim te, pomozi!
Ivana

Draga Ivana:
Može biti puno uzroka zatajenja motora nakon kratke vožnje. Počnite s pregledom dovoda goriva. Ako je čist, provjerite držače na vakuum pumpi.
Ako to ne pomogne, može biti da je sama pumpa pokvarena i ne daje dovoljan pritisak injektoru.
Stjepan.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

One response to “Zašto muškarac ne može imat novinsku kolumnu o ljubavnim jadima?

  1. To se zove ljubav, toliko se sjediniti sa svojom ljubljenom ženom da dok je nema obožava njenu odjeću i želiš se stopiti sa svojom voljenom ženom, pa u nedostatku voljene osobe poželi se stopiti s njenom odjećom da bi se osjećao što bliže voljenoj osobi………ahhh….ta ljubav

Leave a Reply